Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

София базов курс Ламиниране на мигли

На 21.08.2022 в град София предстои базов курс Ламиниране на мигли

Практически еднодневен курс за ламиниране на мигли в София, Пловдив и Стара Загора.

Ако сте маникюрист, козметик или миглопластик и искате да увеличите гамата процедури които предлагате този курс е подходящ за вас!

Ламинирането на мигли е изящна и лесно освояваща се техника с която можете да увеличите печалбата на своя салон, без да инвестирате в много продукти и техника. Ламинирането придава красива форма, извивка и цвят на естествените мигли, и прави погледа на жената още по-внушаващ и вълнуващ!

Тази процедура е подходяща за дамите които имат красиви, дълги или много светли мигли, които нямат нужда от сгъстяване а само от подчертаване на естествената им красота. Точно поради тази причина е толкова предпочитана масово от клиентките в нашите салони.

Процедурата е дълготрайна между 6 и 8 седмици. Благодарение на лифтирането и боядисването на миглигите, ламинирането придава дълбок и изразителен поглед! Вашите клиенти няма да имат повече нужда от спирала.Обучението е еднодневно и практически насочено! В курса работите върху два модела, които ще са напълно достатъчни за вашата практическа подготовка!

Важно! Трябва да си подсигурите един модел за 10:30 и един за 13:00 часа. В случай, че не можете да си намерите модели, се обадете в академията за да ви асистираме с намирането.

В цената на курса сме включили и стартов пакет, който е на стойност 300лв. Този комплект от продукти е достатъчен за да направите цели 40 процедури. В него се съдържат: козметика за ламиниране; боя; 5 размера подложки; Y апликатор; и четки за нанасяне и разресване.Цената на курса е 400лв. (с включен стартов пакет и сертификат)

Можете да комбинирате този курс с обучение по Миглопластика и ще получите 100лв. отстъпка от общата им стойност!

ПРОМО: Вземете този курс и на изплащане с 0% оскъпява и платете на 6 равни вноски с TBI PAY.

Предстоящите курсове можете да видите тук!За повече информация и записване:


ОЧАКВАМЕ ВИ!

21.08.2022 10:00 17:00

Mony Nails & Beauty Salon

0884545553

View Организатор Website

Mony Nails & Beauty Salon Academy

ул.Бреза 6
София, 1421
+ Google Map
+359884545553
View Място Website

Copyright © 2024 by Axiomthemes. All rights reserved.