What's your reaction?

Здравейте щасливи сме да ви представим новия филиал на учебния ни център за маникюристи в град Русе Nail Art Studio с преподавател Десислава Пенчева.

Академията ни за маникюристи в Русе предлага базови курсове по маникюр, педикюр, ноктопластика, както и редица надграждащи обучения: декорации, поддръжка, изграждане на формии, комбиниран апаратен маникюр и др.

При успешно завършване на курса получавате удостоверение от МОН и сертификати за работа.


Салона се намира на улица “Рила” 42. Освен обучения за маникюристи, в салона можете да запазите и час за красивви процедури: маникюр, педикюр, изграждане и др. Насладете се на приятна и уютна обстановка в професионалните ръце на майсторите в студиото.


Нашите преподаватели, Десислава Пенчева и Кристиян Младенов са с дългогодишен опит в сферата на бюти бранша. Тяхната преподавателска кариера стартира към лидера на в България “Интеркозметика”. Като преподаватели на бранда CND, те са преминали редица обучения за обучители и маникюристи.


Работа на Десислава Пенчева


Научете повече Деси тук!

*Предстоящи курсове в София, Пловдив, Стара Загора и Русе- виж тук
*Как да се запиша? – виж тук
*Цени и пакетни отстъпки – виж тук

What's your reaction?

3 Comments

 • Емилия
  Posted 18.03.2022 9:18

  Чудесна новина! Преди години изкарах своя базов курс за маникюристи в град русе при Деси и съм изключотелно доволна от обучението. Препоръчвам Nail Art Studio с две ръце!

 • Ивелина
  Posted 18.03.2022 10:32

  Изключително съм доволна от Деси.
  Преди години изкарах своя базов курс при нея за маникюр, педикюр и ноктопластика, страхотен професоналист и човек, препоръчвам горещо.

Коментирай

Copyright © 2022 by Axiomthemes. All rights reserved.