Базов Курс Декорации

Представяме ви авторския курс на Христина Харманджиева и Кристиян Младенов за начинаещи маникюристи “Декорации в маникюра- от А до Я”.

Това обучение е подходящо както за майстори с минимален опит в професията, така и за напреднали колеги, които не умеят да рисуват, но желаят да подобрят уменията си е нейларта. Курса е с продължителност четири дни по осем часа дневно.

Обучението се провежда във всичките ни учебни центрове в градове Пловдив, София, Стара Загора и Русе.


Програма на курса: Бързи салонни техники със слайдери, печати и стикери.

курс декорации в маникюра

Ден 1

В първия ден от обучението ще се запознаете с миксирани техника за работа с печати, 3D слайдери, стикери, спайдер гел и други елементи за декорации, композиция на цветовете за създаване на красиви фонове за подчертаване на дизайните ви.


Ден 2- Тънки линии, омбре и Вензаля.

В ден втори ще се научите как да зареждате с правилното количество продукт четката, ще оттренирате направата на  тънки линии, омбре ефект (преливки), и ще усвоите една от най предпочитаните техники “Вензеля” .

 


Ден 3 – Сладкиши, пловдове и бръмбъри

В третия ден ще отработите няколко различки техники за рисуване и ще се запознаете с:

 • Видовете четки и как да правите правилен подбор спрямо техниката която ще използвате;
 • Направата на светлосенки, кога и къде трябва да падат спрямо светлината;
 • Цветознание- ще разберете кои цветове са подходящи за преливане, и ще се научите как да смесвате цветовете за да създадете нови.

Ден 4

 

В последният ден от курса ще отренирате не само научените до сега техники, а и ще се научите как да правите миниатюрни изображения и правилни пропорции. Ще работите с различни материали: гел лакове, гел бои, гел пасти и др.


В цената на курса са включени всички материали с които работите по време на курса! Вие трябва да имате само четки за декорации (при записване поискайте информация за необходимите четки) .

При успешно завършване ще получите сертификат от Mony.Nails.Academy.

Цена на курса: 500лв.

 

*Предстоящи курсове в София, Пловдив и Стара Загора- виж тук
*Как да се запиша? – виж тук
*Цени и пакетни отстъпки – виж тук

 

 

1 Comment

 • Веселина Колчева
  Posted 23.08.2023 20:40

  Здравейте,
  Бих искала да попитам кога ще се проведе този курс в София, моля? И би ли било възможно да бъде проведен като частен курс и съответно каква ще бъде цената?
  Заинтересована съм да проведа и курса за акварелна декорация и надграждане с дуъл форми със същите въпроси за възможност за индивидуално провеждане и цената.
  Благода предварително.
  Веселина Колчева
  veselina.kolcheva@gmail.com

Коментирай

Copyright © 2023 by Axiomthemes. All rights reserved.