Десислава Пенчева

Сертифициран Преподавател по маникюр в Mony Nails Academy гр.Русе

Десислава Пенчева стартира своята кариера като маникюрист- педикюрист през далечната 2006 година! Преминала е успешно множество надграждащи обучения при едни от най-популярните международни преподаватели в световен мащаб като Елена Шанская, Александър Финко, Барбара и Кристина Ужвари, Жана Дузанек и др.

Тя стартира своята преподавателска дейност към лидера на българския пазар “Интеркозметика”. Преподава базави курсове за маникюристи, също така и много видове надграждащи обучения за декорации. Нещото което я откроява от други популярни обучители е желанието и да развива курсове достъпни и приложими в салонната работа.“В маникюра ме вдъхновява изключително много “играта” с цветовете! Това е начин да откроиш себе си, да си създадеш собствен стил и да го надграждаш.

 За мен е много важно да предам опита си по начин, който с лекота може да бъде приложен в салона!”

Десислава Пенчева

 


Към днешна дата Деси е собственик на салон за маникюр, педикюр и ноктопластика в град Русе, и е представител на академията ни Mony Nails Academy.

В нейната академия тя преподава базови и надграждащи курсове за маникюристи. Ако искате да станете добър майстор и да се изградите като успешен маникюрист, спокойно можете да и се доверите!

За нея доброто обучение е от най-голяма значимост. Нейната мотивация е да вдъхнови своите курсисти, към стремежа да изпипват всяка процедура до най-малката забележка, и да бъдат перфекционисти!Copyright © 2023 by Axiomthemes. All rights reserved.