Христина Харманджиева

Сертифициран Преподавател по маникюр в Mony Nails Academy гр.Стара Загора

Христина Харманджиева- Сертифициран преподавател към Mony Nails Academy и собственик на филиал Стара Загора.

Хриси стартира своята кариера като маникюрист- педикюрист през 2016 година. Тя има късмета и шанса да премине редица обучения, при едни от най-изявените преподаватели по маникюр и нейларт в света, Александър Финко, Светлана Бакланова и др.След придобиването на нейната професионална квалификация за обучител по маникюр, педикюр и ноктопластика, тя стартира преподавателска дейност в град Стара Загора.

 

Във всеки удобен момент краде малко време за създаването на творби, за да участва в състезания за маникюристи. Хриси е носител на няколко награди от международни и местни конкурси по маникюр и нейларт.

Освен да твори красиво изкуство върху маникюра на своите клиенти, това което я вдъхновява и прави щастлива е успеха на нейните креативни и мотивирани курсисти!

В свободното си време Хриси обича да прави дълги разходки със Йоркито си Спайк и да прекарва време със семейството си. Напоследък има и ново хоби, а именно създаването на артистични видеа в нашумялата социална мрежа Tik Tok. 

”  Да хванеш четката и да усетиш хармонията на цветовете е незаменимо чувство! Обожавам да виждам тази искра в очите на своите курсисти, желанието им да създадат миниатюра, пейзаж или абстрактна композиция, ме вдъхновява да продължавам развитието на своите умения и да бъда посланик на изкуството в маникюра!”

-Христина Харманджиева


Copyright © 2023 by Axiomthemes. All rights reserved.