Нина Вълева

Сертифициран посланик и преподавател на CND

Нина Вълева е преподавател по маникюр, педикюр и ноктопластика към „Учебния център“ на Интеркозметика за Варна и Сертифициран посланик и преподавател на CND.

Работи в маникюрния бранш от 2003-та година, като постепенно се издига до един от водещите маникюристи в България и обичан и търсен преподавател в областта. Курсовете й във Варна са постоянно пълни, а Нина работи ежедневно с усърдието на човек, влюбен в работата си. Индивидуалното й отношение, търпението и внимателният подход, съчетани със забележителния личен пример подкрепят кариерата й да следва постоянен възход. През 2006 година Нина защитава правото да бъда преподавател към фирма Abalico, а през 2008 година, след положени изпити в САЩ добива правото да стане Сертифициран преподавател и посланик на лидера в маникюрния бранш CND.

През 2008-а година Нина печели 1-во място в категория „Нейл арт с гел“ в Националния конкурс по ноктопластика в рамките на изложението „Арена на красотата“. Темата е “Рилски манастир”. През 2009-та година Нина постига още една забележителна победа на Националния конкурс по ноктопластика с Първа награда в категория „Гел“. Това й носи възможността да представи България на Международния конкурс в Дюселдорф през март 2010-та година, където се класира на 8-мо място.

Нина Вълева е завършила мода, с което подхранва страстта си към модата, дрехите и аксесоарите. Тази своя любов тя умело използва и в професията си, като се стреми да погледне на всеки един клиент, маникюр през окото на стилиста. Но основната й страст е да преподава, споделя сама за себе си Нина. За нея е изключително удоволствие да предава знанията и любовта си към ноктите по начин, който да увлече и човека отсреща. „Щастлива съм, когато правя ноктопластика“ – казва тя, – „защото по този начин мога да създам перфектните естествено изглеждащи нокти“. Нина обича да чете книги за здравето (от които черпи познания и за работата си), за личностно развитие и професионално израстване и др. Редовно се отдава на спорт, йога, а от скоро и на любимото си рисуване.

Copyright © 2022 by Axiomthemes. All rights reserved.