Светлана Атанасова

Преподавател по маникюр, педикюр, ноктопластика и Shellac

Преподавател по маникюр, педикюр, ноктопластика и Shellac към „Учебния център“ на Интеркозметика София

Светлана Атанасова е преподавател към „Учебния център“ на Интеркозметика по CND маникюр и Shellac, нейл арт и др.  Работи в маникюрния бранш от 1999-та година, когато създава собствено студио по маникюр в града. Постепенно Светлана се утвърждава като един от водещите маникюристи във Видин, а нейни верни клиенти са и някои от известните музикални изпълнителки в България, за чиито маникюр Светлана специално пътува до София. За тази част от работата си тя споделя, че работи с изключително индивидуален подход към всяка една от клиентките си и се старае да предложи уникално решения за всеки конкретен повод – празник, събитие, видео клип, фотосесия и др.

След като през 2011-та година Светлана решава да кандидатства и е одобрена за преподавател към „Учебния център“ на Интеркозметика, Светлана развива амбицията си да се утвърди като лидер на мнение и вдъхновяващ преподавател в сферата на перманентния френски и декорациите с гел и акрил, за което работи неуморно ден след ден.
„Аз съм един отговорен и подреден човек. Като цяло съм работохолик и обичам работата си до педантичност“, споделя Светлана. За себе си тя казва още, че нейн принцип е да се отнася с уважение към всеки човек, а най-важното нещо в живота е дъщеря й. Има много приятели, работа, която обича и, както се изразява сама – „нищо човешко не й е чуждо“. От многото работа не й остава време за постоянно хоби, но обича да пътува, както и да кара ски.

Copyright © 2024 by Axiomthemes. All rights reserved.