Нашите оферти

Професионално обучение за Маникюристи, Козметици и Лашмейкъри в София, Пловдив, Стара Загора и Русе

Искате да започнете нова професия като маникюрист, козметик или миглопластик? Развийте се като професионалист в бюти бранша или надградете знанията си! Доверете се на нашите академии за Вашето бъдещо развитие!

Учебният център води обученията си и в съответствие с държавните образователни изисквания за професиите у нас, и са разработени и съобразени с най- добрите световни програми за професионално обучение!

Обученията включват солидна теоретична подготовка и много практика върху модели. Нашите преподаватели са висококвалифицирани и ежегодно посещават обучение с цел подобряване на знанията и уменията си!

Като лидер в обучението за маникюристи ние Мони Нейлз Академи  работим с най- качествените и хипоалергенни продукти на световния пазар.

Всеки наш курсист получава учебно памагало за всеки един от модулите. Ние ви осигуряваме всичките материали които са ви необходими за курса. Учебната ни база е с капацитет 13 лица, и разполагаме с напълно оборудвани работни места за всеки курсист!

Курсистите ни полагат теоритичен и практически изпит за всеки от модулите! След успешно завършване на курса получавате удостоверение от Министерството на образованието и науката (МОН) и  сертификати за всеки модул от Mony.Nails.Academy!

Можем да издадем и свидетелство от МОН за втора квалификационна степен с която може да станете преподавател след придобиване на нужния стаж и опит.

В нашето училище за маникюристи и козметици можете да избирате между различни видове курсове за начинаещи:

Предлагаме и различни видове курсове за надграждане на уменията и квалификацията!

 

Курсове за маникюристи

Стани професионалист!

Реализирайте се като успешен маникюрист!
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Copyright © 2024 by Axiomthemes. All rights reserved.