Представяме ви първият и обновен салон за красота от веригата Mony Nails & Beauty Salon Academy град Пловдив. В студиото за красота в Кичук Париж можете да се насладите на професионални услуги от нашите маникюристи, козметик, фризьор, бръснар и лашмейкър:

 • Маникюр и педикюр
 • Изграждане с гел, акрил, акригел
 • Почистване на лице
 • Кола Маска
 • Терапии за лице
 • Миглопластика
 • Ламиниране на мигли и вежди
 • Боядисване на вежди с кана и боя
 • Спа терапии за ръце и крака и др
 • Мъжко подстригване Fade техника
 • Оформяне на брада
 • Боядисване на мъжка коса и брада

Ние работим само с висококачествени и пречистени продукти, защото здравето на вашата кожа, коса и нокти е важна за нас!Нашите професионалисти

Ванеса Тодорова – Маникюрист

Ванеса от малка обича да рисува и с годините се развива в тази област, но в периода на студенство заменя рисуването с козметика и голямата и любов маникюра. От години лакира ноктите си сама и развива собствено чувство към детайла и естетиката.

Обича красивото,открива го навсякъде около себе си и го пренася върху малкото платно, с което обича да работи, а именно ноктите. Обожава цветове и пъстрота, която може да се открии върху маникюра, който прави.


Ивонa Бонева- Миглопластик

На още крехката си възраст Ивон открива своята страст към миглопластиката и решава да се развива и обучава, за да превърне своята страст в професия, която ѝ носи удоволствие. Ивон е волейболистка, която открива различни светове в книгите, които обича да чете, а в работата си като миглопласт намира спокойствието в себе си. Любознателност, дисциплина и хоби за професия – перфектната комбинация за един професионалист!


Нели Доева – козметик

Козметик в Mony Nails Studio & Academy бул.Пещерско Шосе 195 ет. 2 и Mony.Nails.Studio 2 ул.Бугариево 1А

Нели Доева – Козметик

Нели Доева е нашата гордост! Целеустремена, любознателна, жадна за знания и стремеж към съвършенство. Усмихната и лъчезарна с лекота и професионализъм ни завладява. С този устрем се отнася към клиентите, които й се доверяват.

Професионалист – това е думата, която я описва най-добре. Преценката й е безпогрешна относно естетиката и нуждите на вашата кожа. Това е начинът да се погрижи перфектно и компетентно в зависимост от нуждите и състоянието на клиента. Сбъдвайки, една от мечтите си, Нели продължава да се информира и обучава относно новостите в бранша за да твори само и единствено красота!


Божидар Папазов- Бръснар

Божидар Папазов е запален по футбола и от малък тренира и се занимава със спорт, така открива и страдстта си към мъжкото фризьорство като подстригва всички от отбора. Завършва образованието си по Маркетинг и решава да остави футбола само като хоби и да се развива в сферата на бръснарството. Харесва това с което се занимава и от страст и удоволствие птевърща бръснарството в своя професия и вече е част от екипа на MonyNails Academy & Beauty Salon.


Айтен Сеид- Маникюрист

Айтен е човек на изкуството. Винаги е било важно за нея маникюрът на една жена да изглежда добре. От малка това е нейната страст и хоби. Обича да твори изкуство върху това малко “платно”. Опитвала е да работи други професии, но винаги е мечтала да бъде маникюрист. През свободното си време изучава нови техники и различни дизайни.


Кристиян Младенов-

Маникюрист; Преподавател

Кристиян или както всички го наричаме – Крис – навлиза в маникюрния бранш през 2013 година като търговски представител на Интеркозметика. Работата като успешен представител и ежедневната среща с мотивирани клиенти, жадни за нови знания, събужда все повече интереса на Крис да бъде максимално полезен на своите клиенти. Така той започва да развива и умения на професионален маникюрист, упражнявайки сложни нейл форми с гел и акрил, техники за декорация, новости в нейл арта и др. Скоро след това се ражда и неговата идея да открие Учебен център за маникюристи в Пловдив, София и Стара Загора и изцяло да се посвети на преподавателската дейност.


Запишете своя час лесно и онлайн


За връзка с нас: 0884 010 178

Copyright © 2023 by Axiomthemes. All rights reserved.