Mony Nails Academy & Studio

За нас

Курсове и семинари за маникюристи и фризьори в Пловдив

Mony.Nails.Academy предлага висококачествено обучение за начинаещи и напреднали маникюристи, козметици и моглопластици в София, Пловдив, Стара Загора и Русе.

Разполагаме и със два салона в град Пловдив Mony Nails & Beauty Salon , в които можете да се насладите на козметични процедури, фризьорски услуги и гража за вашите ръце и крака.

Салонът ни в град София Mony Nails & Beauty Salon предлага услуги маникюр, педикюр, ноктопластика, спа маникюр и педикюр, фризьор, миглопластика, ламиниране на мигли и др.

Филиала в Стара Загора предлагаме обучения по професии маникюрист- педикюрист и миглопластик, както и услуги за клиенти маникюр, педикюр и ноктопластика. Собственик и преподавател е Христина Харманджиева.

Нашите учебни програми са разработени по последните новости и световни стандарти за обучение!

Учебните центрове провеждат обученията ни и в съответствие с държавните образователни изисквания за професиите у нас. Обучението включва солидна теоретична подготовка и много практика върху модели. Нашите преподаватели са висококвалифицирани и ежегодно посещават обучение с цел подобряване на знанията и уменията си!

Нашата мисия

Стремим се към индивидуален подход към всеки наш курсист. Основната ни цел е курсистите ни да получават висококачествено профеционално обучение и да се реализира като успешен маникюрист!

0
Проведени курса
0
Издадени сертификати
0
Доволни клиенти
0
Уникални нокти
Нашите професионалисти

Екип

Таня Сулева

Медицински козметик – Преподавател

Кристиян Младенов

Сертифициран преподавател по маникюр в Mony Nails Academy

Десислава Младенова

Маникюрист в Mony Nails Studio 2 Пловдив ул.Бугариево 1А

Имате въпроси?

Чувствайте се свободни да се свържете с нас по всяко време!

    Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхранението и обработката на вашите данни от този уебсайт.

    Copyright © 2024 by Axiomthemes. All rights reserved.