Кристиян Младенов

Сертифициран преподавател по маникюр в Mony Nails Academy

Кристиян или както всички го наричаме – Крис – навлиза в маникюрния бранш през 2013 година като търговски представител на Интеркозметика. Работата като успешен представител и ежедневната среща с мотивирани клиенти, жадни за нови знания, събужда все повече интереса на Крис да бъде максимално полезен на своите клиенти. Така той започва да развива и умения на професионален маникюрист, упражнявайки сложни нейл форми с гел и акрил, техники за декорация, новости в нейл арта и др. Скоро след това се ражда и неговата идея да открие Учебен център за маникюристи в Пловдив, София и Стара Загора и изцяло да се посвети на преподавателската дейност.

„Надявам се, че така ще имам възможност да запаля все повече нови курсисти, навлизащи в тази креативна и интересна професия и да покажа, че в нея има място и за мъже. Не случайно един от най-известните професионалисти в тази сфера и личен маникюрист на Мадона е именно мъж – Дейвид Фаулър.“ – споделя гордо Крис.

„Много от курсистите идват с мисълта, че да си маникюрист е лесно, но не е така! Маникюра като свеки занаят има своите специфики и тънкости и е неоходимо време за да ги усвоим! Като преподавател съм взискателен, за мен е важно моите курсисти да получат добра подготовка по професията маникюрист- педикюрист и да бъдат истински професионалисти!

Кристиян е носител на няколко награди от международни и местни конкурси за маникюристи. Неговата страст е изработването на рекламни постери с пълна визия! Неговата визия „Candy Girl” му донесе много успехи като статуетки от конкурси, корица на списание за маникюристи, статии и др.

Това, което истински радва и вдъхновява Крис е възможността да предава своите знания на курсистите и да радва своите клиенти, доверили му се за перфектният маникюр. Свободното си време посвещава на любимите си хора и приятели.

Copyright © 2024 by Axiomthemes. All rights reserved.