Людмила Варадинова

Мениджър УЦ Интеркозметика

Людмила Варадинова е изключителен професионалист и талант, започнал своята кариера като успешен маникюрист, собственик на салон и преподавател, за да стигне през 2009 г. до позицията Мениджър на Учебен Център Интеркозметика в направления Маникюр и Фризьорство. 

През 2010-та година Людимила Варадинова печели престижното и световно признато отличие на CND – Сертифициран посланик и преподавател на CND.

Под нейното ръководство „Учебният център“ на Интеркозметика стремглаво се развива през годините, като една от най-добрите школи по маникюр, педикюр и ноктопластика в България. През 2014 година Интеркозметика стартира и преподавателска дейност за фризьори, чието развитие и утвърждаване поверява отново на Люси.

Личната страст на Люси е скъпия на сърцето й Shellac, което обаче далеч не изчерпва интересите и желанието ѝ да се развива и изучава бюти бранша, като преминава през редица обучения. Доказала своя опит, днес Людмила Варадинова ръководи еднакво успешно, както учебния център, така и екипа от преподаватели и тяхното развитие, като не спира да ги вдъхновява със своята страст, професионализъм и творческо мислене.

Copyright © 2024 by Axiomthemes. All rights reserved.