Златина Иванова

Сертифициран Преподавател по маникюр в Mony Nails Academy гр.Ямбол

Цял живот Златина се занимава с изкуство, в детството си е тренила спортна акробатика, завършила е оперно пеене в Профилирана гимназия ”Васил Левски” Ямбол.

По време на майчинството си и благодарение на свободното си време се влюбва в професията на маникюрист и решава да се развива, преквалифицира и от тогава не спира да се надгражда и да работи с любов.

Така след успешно завършен курс по професия Маникюрист-Педикюрист става професионалист през 2017г.

Обича това което прави, за нея  работата е удоволствие, обича да рисува и да създава красоти върху нокти и така превръща хобито си в професия.

Още повече обича да прави клиентите си щастливи, като със своя перфекционизъм постоянно надгражда знанията си, за да създава възможно най-перфектната визия, според предпочитанията на клиентите си.

В свободното си време обича да прекарва време с любимите си хора, да почива, чете книги и да медитира. Усъвършенствала е спокойстието и се справя отлично в напрегнати моменти които понякога професията носи.След дългогодишния си опит като маникюрист с много любов създава собствен салон за красота в град Ямбол. Малко време след това решава  да предаде своята хъс към работата на свои курсисти и така става част от Mony Nails Academy. Към днешна дата Зани е филиал и на нашия център по професионално обучение за маникюристи в град Ямбол където може да запишете курс по маникюр, педикюр и ноктопластика. Ако желаете да получите висококачествено обучение по маникюр, педикюр и ноктопластика и сте от град Ямбол или областта,  спокойно може да се доверите на професионализма и знанията на Зани.


Учебния център за маникюристи и салона в Ямбол се намира на ул.Търговска 148 (зад спирката срещу “Сарата”)

 

Copyright © 2024 by Axiomthemes. All rights reserved.