What's your reaction?

Щастливи сме да ви уведомим, че през месец Юли стартираме базови обучения по Маникюр, Педикюр и Ноктопластика в град Ямбол.

Първите дати за обучения вече са качени в сайта ни. Може да разгледате и да изберете вашата дата за започване на базово обучение по Маникюр, Педикюр и Ноктопластика в гард Ямбол.

Основател на филиала на нашия учебен център за маникюр е Златина Иванова.

Цял живот Златина се занимава с изкуство, в детството си е тренила спортна акробатика, завършила е оперно пеене в Профилирана гимназия ”Васил Левски” Ямбол.

По време на майчинството си и благодарение на свободното си време се влюбва в професията на маникюрист и решава да се развива, преквалифицира и от тогава не спира да се надгражда и да работи с любов. Обича това което прави, за нея  работата е удоволствие, обича да рисува и да създава красоти върху нокти и така превръща хобито си в професия.

Така след успешно завършен курс по професия Маникюрист-Педикюрист става професионалист през 2017г.

Ако сте от град Ямбол или областта и желаете да получите прифесионално базово обучение по професия Маникюрист-Педикюрист, да надградите знанията си и да се развивате може да се възползвате от знанията и опита на Зани.

Учебния център за маникюристи и салона в Ямбол се намира на ул.Търговска 148 (зад спирката срещу “Сарата”)

What's your reaction?

Коментирай

Copyright © 2024 by Axiomthemes. All rights reserved.