What's your reaction?

Семейството на Mony.Nails.Academy се разраства!

Щастливи сме да ви представим новият ни салон и учебен център за маникюристи и лашмейкъри в град София.

На 26.03.2022г. отваря врати Mony Nails & Beauty Salon, който се намира в жк. Лозенец на ул.Бреза 6. В салона ни ще се предлагат услуги от маникюристи, фризьори и миглопластика. Ще можете да се насладите на приятни процедури с грижа за вашата коса,нокти и мигли. Ние работим само с доказали се брандове, максимално пречистени от алергизиращи съставки и с високо качество!Курсовете които предлагаме в учебния център в София са по професии маникюрист- педикюрист и лашмейкър. Освен базови обучения предлагаме и много надграждащи курсове, за вашата максимална подготовка и развитие в професиите!

Нашият преподавателски екип е от доказали се професионалисти в своята сфера и бюти бранша. Кристиян Младенов и Светлана Атанасова са майсторите, които водят обученията за маникюристи, а Саша Сарандева е виртуоз с пинсетите, и преподава курсовете ни по миглопластика и ламиниране на мигли.Първите дати за професионално обучение по маникюр, педикюр, ноткопластика, миглопластика и ламиниране са вече факт! Записването стратира и можете да запазите своето място в групите. Обученията се провеждат в малки групи с цел максималното усвояване на материала от курсиста и индивидуален подход за всеки от вас.

Пълна информация за курсовете можете да видите ТУК.Съвсем скоро ще обявим и датите за нашите надграждащи обучения и мастър класове по професиите. Следете нашите страници за да разбирате първи всички новини, предстоящи курсове и интересни моменти от работния ни процес.

За повече информация и записване: 0884 545 553

What's your reaction?

10 Comments

 • Теодора
  Posted 26.02.2022 15:33

  Здравейте ,има ли свободни места за курс маникюр?

 • Иванка
  Posted 26.02.2022 23:49

  Страхотна академия ,страхотни професионалисти! Научиха ме не само да бъда професионалист,а също и да вярвам в себе си,а това е ключът към успеха!

 • Мария Иванова
  Posted 27.02.2022 17:16

  Здравейте,
  Как мога да се запиша на курс по маникюр в София?Кристиян Младенов ли ще види курса там?

  • Mony Nails Academy
   Posted 27.02.2022 17:18

   Здравейте, обадете се на посочения телефон за връ,ка за да заявите участие в обучението за маникюристи в гр.София! В учебния център в София преподават Кристиян Младенов и Светлана Атанасова.

 • Нели
  Posted 27.02.2022 17:21

  Страхотна академия!
  Изкарах няколко модула при Кристиян Младенов и съм много впечатлена от професионализма му.
  Успех на поредната академия на MONYNAILS!

 • Златина Иванова
  Posted 27.02.2022 20:32

  Перфектни професионалисти и преподаватели. Най-доброто обучение ! Препоръчвам на всеки! ❤️

Коментирай

Copyright © 2024 by Axiomthemes. All rights reserved.